Bemary gastronomiczne to specjalne urządzenia, służące do przechowywania żywności. Doskonale sprawdzają się w większych lokalach gastronomicznych i specjalnych punktach, w których codziennie wydawana jest ogromna liczba posiłków. To dobre rozwiązanie dla stołówek w szkołach, miejscach pracy, zakładach oraz szpitalach.
Zalety bemarów gastronomicznych
Dzięki takim pojemnikom, potrawy nie tracą swojej temperatury przez wiele godzin – są wciąż świeże, pyszne oraz pachnące. Przyciągają klientów i zachęcają ich do składania zamówień.
Możemy zamówić pojemniki w różnych kombinacjach, dzięki czemu obok siebie możemy przechowywać rozmaite potrawy – mięsa, warzywa, makarony.
Bemary są łatwe do przenoszenia – na specjalnym wózku szybko przetransportujemy je z kuchni do miejsca, w którym serwowane są potrawy. Nie są skomplikowane do czyszczenia, ani przechowywania.
Wykonane są z wysokiej jakości tworzyw, dzięki czemu będą służyć w naszej restauracji przez długi okres czasu.
Bemary posiadają również specjalną opcję, dzięki której możemy kontrolować temperaturę, jaką posiadają potrawy.
To niezbędne sprzęty we wszystkich wielkich kuchniach, w których codziennie przygotowywana jest duża ilość posiłków.